«Lego City Undercover» til Wii U var og er et strålende spill. En åpen verden kombinert med den lett bisarre, men alltid sjarmerende humoren til Lego-spillene.

«Lego City Undercover: The Chase Begins» er en «prequel» til Wii U-spillet (eller prolog om du vil). Her spiller du som politimannen Chase McCain i hans jakt på skurken Rex Fury. Generelt holder spillet en høy standard, men sammenlignet med «hovedspillet» eller for eksempel «Lego Batman» eller «Lego Star Wars», er både humor og underholdningsfaktoren kraftig tonet ned. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det, men til tider mangler «Lego City Undercover: The Chase Begins» nesten fullstendig den sjarmen som alle andre Lego-spill (uten unntak) har vært så rik på. Teknisk sett funker spillet perfekt på 3DS-konsollen, men hva inspirasjone gjelder, virker det som om utviklerne i TT Fusion har brukt all sin fantasi og sitt overskudd til Wii U-spillet.

Dette betyr ikke at «Lego City Undercover: The Chase Begins» er et dårlig spill – hverken i Lego-sammenheng eller sammenlignet med andre 3DS-titler. Det er bare ikke så bra som vi har blitt vant til (bortskjemt med?) fra den kanten.