foto

Den finske popstjernen Isac Elliot er på besøk i Trondheim for femte gang. Han har tidligere spilt på taket av Sirkus Shoppingsenter, på Torvet, i Olavshallen under Vinterlyd i 2015 og på Torvet igjen i fjor.

Kan bli Beatles-tilstander med ellioteers i Trondheim, mente konsertarrangør Stein Vanebo før fjorårets konsert på Torvet.

Fansen, som kaller seg «ellioteers», sto i kø på Sirkus shopping fra klokken seks om morgenen for å komme seg nærmest mulig finnen i 2014.

Møtte Nattpatruljen-Olav

Ikke bare fikk tusenvis av fans møte sitt store idol. Isac Elliot ble også litt «starstruck» da han fikk møte Nattpatruljen-Olav.

I 2015 var han med på Vinterlyd-turnees, som arrangeres av Kreftforeningen. Mellom 10 og 12 000 mennesker møtte opp. Men ekstra heldig var Ingrid som fikk møte Elliot etter konserten.

Se video fra konserten her.

Og så kom jammen meg ungpikeidolet til lille Kolvereid også.

Flere kjente med

Nå er han altså tilbake i Trøndelag, og spiller på Torvet i Trondheim torsdag kveld.

Men det er ikke bare Isaac Elliot som har tatt turen til Trondheim. Hasse Hope og Erik Solbakken skal være konferansierer, og ifølge en pressemelding kommer det flere profilerte artister og gjester. Og kanskje noen kjente skiutøvere.