Klokka 09.00 fredagsmorgen ble billettene til Bruce Springsteens første trønderske konsert lagt ut. Etter 21 minutter var billettene borte.

Henter badebuksa

På forhånd var Stein Vanebo i Trondheim Concerts usikker på om konserten ville bli utsolgt med en gang.

- Jeg er ofte den mest pessimistiske blant oss i Trondheim Concerts. Jeg er gamlingen på laget, sa han i går.

Nå skal han hente badebuksa.

- Hvis det ble utsolgt før lunsj, sa jeg at jeg skulle bade i Korsvika. Så nå må jeg hente badebuksa, sier en opprømt og skjelven Vanebo til Adresseavisen.

Se Vanebos bade-stunt her!

Les også: Takker det trønderske konsertpublikummet

Raskere enn Ullevål

Konserten på Ullevål stadion i Oslo i juni ble utsolgt på 25 minutter da billettene ble lagt ut for en måneds tid siden.

Konserten til Granåsen ble utsolgt fire minutter raskere, og solgte 5000 flere billetter enn Ullevål.

Er det noen sjanse for ekstrakonsert?

- Nei. Det går ikke opp med kalenderen til Springsteen. Det er helt umulig, sier Vanebo.

Vanebo har derimot håp om at han ville komme tilbake ved en senere anledning.

- Vi har slått alle på billettsalg i tempo, og vi har den beste og største arenaen. Så det er klart han må komme tilbake.

Les også: Disse låtene vil han spille

Tre konserter i Norge

Det var på onsdag nyheten om at Springsteen kommer til Trondheim kom ut. Dette er første gang han spiller i Trøndelag. Samtidig ble det også kjent at han skal spille i Frognerparken i Oslo to dager etterpå.

Fikk du ikke tak i billetter til konserten i Granåsen, men ønsker allikevel å få med deg Springsteen live, får du en ny sjanse på mandag da salget for konserten i Frognerparken starter. Ticketmaster tok ikke sjansen på å selge billettene til de to konsertene samme dag.

Springsteen vil til sammen spille tre konserter i Norge i sommer. Årets Springsteen-turné er den første på to år. Den har tittelen «The River Tour» etter det 35 år gamle albumet «The River» og startet i USA i januar.

Se video: Åge Aleksandersen forteller om sitt forhold til The Boss.

Hør Adresseavisens kommentatorer på podkast

Skiskytterarenaen på Granåsen blir Granåsen Arena med plass til 35.000 publikummere. Selve scenen skal stå på skisytternes standplass bak på bildet. Foto: Trondheim Concerts