Foto: KJELL A. OLSEN

I de fire forskjellig underkategoriene vant Norge to kategorier. Tyskland og Singapore de to andre.

Konkurransen i den tyske byen Erfurt ble avsluttet med en storstilt seremoni i formiddag. Først etter tre lange timer, klokken 13 ble spenningen utløst og Norge erklært OL-mestre.

Tyskland fikk sølv og Sverige fikk tredje plass i den sammenlagte konkurransen.

Det Norske Kokkelandslaget:

Sven Erik Renaa, team manager, Gastronomisk Institutt, Stavanger - Trondheimer

Gunnar Hvarnes, kaptein, Gastronomisk Institutt, Stavanger

Kjartan Skjelde, kokk, Tango Bar & Kjøkken, Stavanger

Andreas Myhrvold, kokk, Gastronomisk Institutt, Stavanger

Espen Vesterdal Larsen, konditor, Kulinarisk Akademi, Oslo - Trondheimer

Sverre Sætre, konditor, Sverres Konditori AS, Oslo - Trondheimer

Ronny Kolvik, Palace Grill, Oslo

Even Ramsvik, kokk, Restaurant Oscarsgate, Oslo

Kari Innerå, kokk, Kulinarisk Akademi, Oslo

Elise Bratteng Rønning, commis, Britannia Hotell, Trondheim

Gjermund Kværna Bjelland, commis, Sverres Konditori AS, Oslo

Steffen Engelhard, rådgiver, StatoilHydro, Stavanger

Tom Victor Gausdal, Flavours, Oslo

Foto: KJELL A. OLSEN