Jubileumsforestillingen for Grunnloven starter på NRK1 i kveld klokken 19.30. Forestillingen sendes direkte fra Eidsvoll med kongehuset og statsministeren til stede. Røbergshagen deler scene med størrelser som Sissel Kyrkjebø, Ole Paus, Lido Lido med flere.  Programledere er Haddy N'jie og Jakob Oftebro.

Røbergshagen har vunnet flere store priser, til tross for sin unge alder. Han mottok blant annet Adresseavisens musikkstipend i 2013 og i nylig fikk han Vidar Sandbecks kulturpris 2014.

- Joakim Røbergshagen fra Trondheim er et stort fiolintalent. Han er 13 år gammel og har allerede holdt flere konserter under Oslo Kammermusikkfestival, vært solist med Trondheim Symfoniorkester og Luftforsvarets Musikkorps. Han har deltatt under Kammermusikkfestivalen i Stavern, ble kåret til «Årets musiker» ved Ungdomsmusikkmesterskapet i 2012 og kåret til «Prinz von Hessen-Preis 2013» i Academy Kronberg i Tyskland. Joakim Røbergshagen er derfor en meget verdig og spennende mottaker av Vidar Sandbecks Kulturpris, «Regnbågåbrua» for 2014, het det i juryens begrunnelse.

Se programmet her fra kl. 19.30.