Studentersamfundet, Klubben lørdag 5. februar kl. 22.

Nylig slapp Turns, med popsnekker Anders Tjore i spissen, debutalbumet «Out». Med seg på laget har han noen hovedstadens beste pop/rock-musikere, folk fra bl. a. Lionheart Brothers, Salvatore og Cato Salsa Experience.

Adresseavisen mente debuten var god, men landet likevel på terningkast fire: «Det har tatt hele fem år å lage «Out». Både gud og djevelen kan ligge i detaljene; tålmodigheten har gitt musikken imponerende finesse, men også gjort den litt for overlesset og konstruert til å fortjene en helhjertet omfavnelse», skrev anmelder Vegard Enlid.

Smakfullt

Aftenposten fikk derimot mer fot, og ga terningkast fem:

«I sum er dette... et smakfullt album som oser av lang varighet. Mot slutten slår det meg at Out er hva popkameleonen David Bowie burde gitt ut nå, hvis han fortsatt hadde hatt evnen. Det kler Turns», mente anmelder Robert Hoftun Gjestad.

Glassklart

VG var også positive:

«Som så ofte når feinschmeckere lager musikk for feinschmeckere, er det av og til mulig å ta seg selv i å undre på om man beundrer dette mer enn man faktisk liker det. Men så tar man en lytt til på «Hours pt. II» eller «Some Embracable Whole» eller «While You Are Leaving», nyter den glassklare gitarlyden og de fabelaktige bassgangene, og bestemmer seg for at man liker det. Veldig godt», skrev Morten Ståle Nilsen som trillet femmer på terningen

Senere denne måneden spiller Turns under Bylarm (hvor de er nominert til Statoil-stipendet). De er også blant artistene som er klare for årets Øyafestival.