Kristofer Hivju spiller rollen som Tormund Giantsbane, en av de mestdrepende karakterene, i den populære TV-serien. Det krever hard trening.

- Jeg var ekstremt godt forberedt til denne sesongen, men måtte også trene mye under selve innspillingen, sier Hivju til Adresseavisen.

- Det ligger hundretalls av timer med forberedelser bak hver sesong, og spesielt denne sesongen var ekstra krevende, sier han videre.

Knuste alle rekorder

16,1 millioner så premieren på den sjuende og nest siste sesongen av fantasyserien «Game of Thrones», en dobling av seertallet fra sesongåpningen i fjor.

Serien var tilbake på en rekke plattformer 17. juli etter en rekordlang pause. Til tross for at premieren denne gang er lagt til sommeren, når TV-titting er på et tradisjonelt bunnivå, endte det altså med kanontall for åpningsepisoden «Dragonstone», skriver Entertainment Weekly.

Episoden inspirerte dessuten seere til å tvitre 2,4 millioner ganger, noe som gjør den til den mest tvitrede episoden noensinne, ifølge Twitter.

Emmy-rekord

Det er bekreftet at det vil bli en sesong åtte – den siste i serien.

«Game of Thrones» har vunnet flere Emmy-priser enn noen annen lignende serie i TV-historien og vises i dag i 170 land, med seertall som knuser alle konkurrenter.

LES OGSÅ: : Fredrik (17) vil leve av YouTube på fulltid