Fredag

I hele helga foregår det marked med brukskunst og håndverk på Bakklandet, og Bakklandet allsidige selskap holder åpen hage med kunst og konserter. På Krana på Nedre Bakklandet feires Viseklubben Majas tiårsjubileum med konserter fra kl. 19.00: Frithjof Riis, Stein Henrik Hofsøy & Vismenn og Dype Spor spiller sine viser før Norges rikstrubadur, Finn Kalvik, entrer scenen kl. 21.00.

Vil du bevege deg fra musikk til mote så får du bli med når Annas Kafé byr inn til moteshow kl. 19.00. Kanskje rekker du akkurat å bli litt inspirert av showet før du slår deg ned sammen med alver og vetter blant buskene i en bakgård for å se En medtsåmmårnattsdrøm av Rabarbrateateret kl. 19.30. Dette er en populær forestilling som raskt selger unna billettene sine, så er det utsolgt denne kvelden er det muligheter for å få sett forestillingen til samme tid både lørdag og søndag.

Lørdag

Start dagen med å ta med ungene på rock 'n' roll-skole for barn i Gåsaparken. Børge Pedersen stiller som rockelærer, og skal gi jenter og gutter i alderen 6 - 12 år tips om hvordan de bør oppføre seg på scenen for å være en ekte rockestjerne. Kurset avsluttes med en opptreden på scenen i teltet på Krana kl. 13.00.

Etter rockeshowet er det om å gjøre å få noen til å bli med ungene på barnas marked i Gåsaparken, mens du selv løper til Bakklandstorvet for å rekke å bli med på bakklandsvandring med Birger Sivertsen. Med et humoristisk blikk tar han deg med på en annerledes reise gjennom området. Rekker du ikke å bli med denne gangen, så får du en ny sjanse kl. 15.00.

Hvis du blir ferdig med bakklandsvandringen til kl. 14.00, kan du igjen ta med poden på Annas Kafé for å høre Midtnorsk fortellerforums barnefortellinger. Etter dette får du forhåpentligvis sneket deg til en pustepause før du drar til Krana på konsert med Therese Ulvan og for å se malerier av Astri Reppe kl. 17.00. Et annet alternativ for kvelden er å høre på lettkledde historier på Annas Kafé, også dette ved Midtnorsk fortellerforum, kl. 19.00.

Søndag

Dra ned på Krana igjen for å starte dagen med litt korsang kl. 13.00 - 16.00, eller ta turen innom barnas marked i Gåsaparken, som er åpent i samme tidsrom denne dagen også. Fikk du ikke med deg gårsdagens bakklandsvandring med Birger Sivertsen får du en gylden mulighet igjen kl. 15.00.

Husk å ta turen innom Bakklandet allsidige selskap for å få med deg kammerkonserten med blant andre Sigmund Tvete Vik, Ole Jørgen Melhus og Sigrid Elisabeth Stang kl. 19.00. Her serveres det vakre toner i vakre omgivelser i hagen til hagedesigner og billedkunstner Solvor Leistad.

Søndagskvelden har mer musikk å by på, er du en større bluesentusiast enn kammermusikkmenneske kan Krana friste med bluesaften med Dr. Bekken og Børge Pedersen kl. 20.00.