For mens publikum får kose seg med Keep of Kalessin, Chand Torsvik, Are og Odin, John Doe og mange flere godbiter, får du muligheten til å gjøre akkurat det samme, i din egen sofakrok. Gjennom linsene til seks kamera kan du følge hver eneste bevegelse fra kl. 21 helt til lysene slukkes i Storsalen og nachspielet tar over.

- Sammen med folk fra Student-TV kommer vi til å streame hele Ut-Awards på adressa.no. Seerne vil få med seg alle de 17 prisvinnerne og 15 kulturelle innslag, sier Stian Wallum, prosjektleder for Ut- Awards til adressa.no.

Her ser du showet direkte

- Får mer enn de tror

Han lover mange overraskelser til kvelden.

- Vi har bestandig hatt et mål om at folk skal få mer enn de tror de kommer til å få. Det skal vi holde, også i år. Vi har de beste artistene fra 00-tallet, og de tre mest lovende bandene i dag, sier Wallum.

- Det kommer til å bli fullt

Wallum er ikke redd for at livesendingen hindrer publikum fra å komme til Samfundet.

- Vi har hatt livestreaming de tre siste årene, og likevel har det vært helt fullt i salen. Vi har solgt flere enn halvparten av billettene så langt, og med dørsalget er jeg sikker på at det kommer til å bli fullt, sier Wallum.

Showet vil bli ledet av Ingrid Bolsø Berdal og Hermann Sabado

The Lionheart Brothers spilte på UtAwards i 2008. I år kan prosjektleder Stian Wallum love flere overraskelser. Foto: VEGARD EGGEN
Foto: VEGARD EGGEN