Raske Menn gjorde ikke bare suksess med showet «The Fast Show», som de turnerte landet med mellom 2003 og 2008, men publikummere filmet sketsjer, noen av dem har blitt vist nesten to millioner ganger. (Se video nederst i saken)

– Det som skjedde sist var ute av våre hender, så det er veldig vanskelig å spå om det blir flere, sier Calle Hellevang-Larsen, som sammen med Anders Hoff og Øyvind Rafto utgjør humortrioen Raske Menn.

Mer TV

Trekløveret hadde også TV-programmet «Snabbgrabbar med Raske Menn», og etter denne turneen skal de tilbake til TV-skjermen.

– Vi skal prøve noe nytt til neste år, med et eget program på TV2. Vi er med på det meste, så lenge det er innenfor humor, sier Hellevang-Larsen.

Showet de nå er på turné med, heter «Show 2 & 3».

– Publikum får to show i ett. Det viste seg at show nummer to ble veldig kort, og så har vi veldig lyst til å slå Ylvis, som lå et show foran oss.

Ikke dypt show

– Det er ikke akkurat noen rød tråd, så du skal ikke lete etter en dypere mening. Det er i samme spor som forrige show, et revy-kabaret-farse-show.

Forestillingen har allerede gått rundt ett år i Oslo, og vant publikumsprisen under komiprisen i fjor. Hellevang-Larsen synes at det er vanskelig å plukke ut en spesiell favoritt av sketsjene i forestillingen.

– Vi har alltid favoritter i showet, men det forandrer seg hele tiden. Nå synes jeg for eksempel at det morsomste er å tenke på at Øyvind har en kink i nakken for tiden, sier han og ler.

Utsolgt

Showet er utsolgt fredag og lørdag, men det er noen billetter igjen på torsdag. Hvis planen til Raske Menn blir virkelighet, så får det trønderske publikummet flere sjanser til å se trioen på scenen.

– Vi kommer til å drive på med dette helt til publikum slutter å ville se oss, da er det på tide å gi seg.

Olavshallen 3. mars kl. 18:30, fredag 4. mars kl. 21 og lørdag 5. mars kl. 18. Bill. Kr: 445

Hvis du ikke er av millionene som har sett videoene, eller har lyst til å se de igjen:

Foto: Glen Musk