Så langt har det kommet inn over 150 ulike forslag til hvem som bør bli Årets trønder 2013. Men i lista over kandidater finner vi altfor få nordtrøndere.

Det kan umulig være fordi det ikke finnes folk i Nord-Trøndelag som fortjener prisen!

Mange mulige kandidater

Hvem har utmerket seg i år? Hvem er det som har stått på utover det man kan forvente av vedkommende? Hvem er det som alltid står på for andre og som sjelden sier nei? Hvem har dominert i sin idrett eller bransje?

Petter Northug, Anders Bardal, Per Sandberg og Ida Jenshus er blant de foreslåtte nordtrønderne så langt. Men er det noen andre du mener fortjener prisen mer enn dem?

Send inn ditt forslag til Årets trønder 2013 i bunnen av saken.

I fjor var Anders Bardal en av de fem nominerte til hedersprisen og i 2011 vant Arne Okkenhaug fra Levanger prisen.

Det er mulig å foreslå kandidater helt fram til fredag 15. november

Høythengende pris

Det er fjerde gang NRK Trøndelag og Adresseavisen sammen deler ut prisen Årets trønder. Når alle forslagene er kommet inn vil en jury plukke ut fem kandidater som blir nominert til prisen. Deretter vil det bli mulig å stemme fram den kandidaten du mener fortjener å vinne.

– Å bli kåret til Årets trønder er det største du skal kunne oppleve å bli utnevnt til i regionen. Ved å samarbeide om prisen for den slagkraften og prestisjen vinnerne fortjener, sa sjefredaktør i Adresseavisen Arne Blix da startskuddet for årets kåring gikk.