I dagens papirutgave står det at arrangementet er i kveld. Det riktige er i morgen kveld, lørdag 10. mars.

- Det helt spesielle med denne kvelden er at det blir som en dagsfestival, og at det er gratis for de som har meldt seg på via P3s nettsider, sier dj og programleder Christine Dancke.

Spekket program

P3 Klubb er utviklet av Dancke og arrangert av NRK P3. Fra klokken elleve i morgen kveld står både den australske djen Kito, Samsaya og norske Cashmere Cat på scenen og bak spakene.

– Forhåpentligvis blir dette tidenes klubbkveld. En kombinasjon av lokale dJs, livemusikk fra Samsaya, det norske supertalentet Cashmere Cat og dubstepdronningen Kito. Det kommer til å bli fullt og sykt god stemning, mener Dancke.

Dancke jobber til vanlig blant annet med å bestemme musikken på P3, hun har sitt eget radioprogram på samme kanal og gjør spillejobber ulike steder i landet i helgene.

– Jeg har et ekstra stort hjerte for musikk med mye bass, spesielt elektronisk dansemusikk og hip hop. På radio fokuserer jeg mest på ny dubstep, drum’n’bass og typisk britiske sjangere som grime, UK Funky og UK Garage. Jeg prøver å vise folk at det finnes andre enn Skrillex der ute, sier Dancke.

Konkurranse

I tillegg til de nevnte artistene skal også noen ferske og lokale spirer spille for publikum.

- Etter å ha blitt bedre kjent med lytterne mine har jeg forstått at veldig mange av dem selv dJ-er. Det var derfor ingen tvil om at jeg måtte involvere de på en eller annen måte. Jeg arrangerte derfor en konkurranse hvor lytterne kunne sende inn sine egne mikser. Det kom inn over 40 mikser på kort tid og mange av de fra Trondheim, forteller Dancke.

Trondheimsstudentene Even og Stian i SnapnCracle er vinnerne av P3s Dj-konkurranse og skal varme opp for Kito.

– Vi gleder oss veldig, men er selvfølgelig litt spente. Musikkmessig kan man forvente seg disco, electro, dubstep og deilig moombah. Det blir masse bass og trommer som vi vet vil gjøre hele kjelleren god og svett, sier Even og Stian til P3.no

Arrangementet er gratis og det er allerede delt ut nærmere 400 billetter til radiolyttere. Det er likevel håp for de som ikke har skaffet seg plass.

– Billettene forsvant på 2–3 dager, men Brukbar har heldigvis plass til noen flere. Derfor åpner vi dørene for dem som står først i køen fra klokka ti.

Christine presenterer: P3Klubb på Brukbar/Supa, i morgen kveld fra kl. 22. Første mann til mølla kr 60 hvis du ikke er meldt på.

Klubbkollektiv: SnapnCrakle, Kito, Samsaya og Christine Dancke spiller opp til dans på Brukbar på lørdag.