I går slapp Olavsfestdagene nyheten om at superstjernen Sting kommer til Trondheim og Olavsfestdagene til sommeren.

I dag morges kl. 09 startet billettsalget - men det varte ikke lenge. Under 20 minutter senere var alle de 6000 billettene revet bort.

- Fantastisk

- Vi hadde ikke forventet at billettene ble solgt så fort, det er fantastisk å få bekreftet at publikum synes det er en god idé med Sting i Borggården, sier programsjef i Olavsfestdagene, Jens Storli.

Han forteller at det ikke vil ikke bli lagt ut flere billetter til konserten.

- Før var det et problem at folk ikke kjøpte billetter før i siste liten, også på store konserter. Men trønderne er ikke trege lenger, hevder Storli, som lover at publikum får oppleve Sting i unike rammer i Borggården.

- Sting og Olavsfestdagene går godt sammen, spesielt med tanke på verdiene han står for, fortsetter programsjefen. Artisten er kjent for sitt samfunnsengasjement, blant annet for sin innsats for Amnesty International og regnskogen i Amazonas.

Avslutter festivalen

Storli forteller at administrasjonen har jobbet i årevis for å få Sting til Trondheim og Olavsfestdagene.

- Det er mye som skal klaffe for at vi skal kunne tilby så store artister. Jeg tror vi fikk et gjennombrudd med Patti Smith i 2012. Da beviste vi vår kapasitet og ble attraktiv for flere musikere.

Den verdenskjente artisten, låtskriveren og aktivisten Sting (63) og hans fem mann sterke band spiller i Borggården den siste dagen av Olavsfestdagene, 1. august.