- Trondheim er min andre hjemby, så dette blir fantastisk, sa Matoma, eller Tom Stræte Lagergren som han egentlig heter, til adressa.no like før konserten på Pstereo fredag kveld.

Matoma kom direkte fra Bodø, hvor han spilte på Parkenfestivalen i går kveld.

- Det var veldig god stemning i Bodø, og nå når jeg skal spille for hjemmepublikummet mitt her i Trondheim, så vet jeg at det blir veldig gøy, sier Lagergren.

USA-turne

Den 24 år gamle dj-en fra Flisa har nettopp kommet tilbake fra USA hvor han har spilt konserter og vært i studio. Han er en travel mann om dagen, men trives godt med livsstilen.

- Det er klart at man får lite søvn. Det viktigste er egentlig å finne tid til å slappe av, det blir på flyplassene og på hoteller. Det går slag i slag, men jeg får mye energi av å stå på scenen foran så mange folk, forteller han.

- Hvordan har det vært å spille i USA?

- Responsen har vært fantastisk, og det gir meg lyst til å bare fortsette. Det er morsomt å spille i USA, og nå skal jeg på en to måneder lang turne der. Det blir gøy, sier Lagergren.

Tilbake til Uka

Den Trondheims-baserte dj-en kommer tilbake for å spille i Trondheim under Uka i oktober, da som oppvarmer for amerikanske Major Lazer.

Matoma lager musikk innen sjangeren tropical house. Han har også markert seg med en svært populær remiks av Astrid S-singelen «2AM». I tillegg samarbeider han med Jason Derulo og Jennifer Lopez på låten «Try Me» på førstnevntes album «Everything is 4».

Det blir også nye, egne utgivelser veldig snart, skal vi tro artisten selv.

- Jeg har vært i studio nå, så det kommer noe i løpet av de nærmeste månedene, sier Lagergren.

Følg adressa.no sine liveoppdateringer her.