Sangerinnen fylte år den 15. februar, og i tillegg til plateutgivelse og turné, har hun skrevet biografien «66» i samarbeid med Mona Levin. I kveld holder hun konsert i Olavshallen i Trondheim.

Hyggelig feiring

Feiringen fant sted i Drammen teater, hvor hun fylte fire hus.

– Det var en hyggelig fest, med masse privat og folk som kom fra ulike fanklubber rundt om i Europa for å være med på feiringen, sier Wenche Myhre til sin offisielle hjemmeside.

Hun legger ut på turné selv om hun ikke er helt friskmeldt fra kreften.

– Ordet friskmeldt er ikke et ord jeg synes er riktig når man har fått en slik diagnose. Du må leve med det. Av en forkjølelse kan man bli friskmeldt, men en sånn diagnose må man leve med. Men jeg ble fulgt godt opp, og kreften ble funnet så tidlig. Så jeg har beholdt mitt gamle meg, jeg lever som et villdyr, sa hun på NRK-programmet Skavlan før nyttår.

Signaturlåten

«Siden «Når jeg blir 66» på en måte er signaturlåten hennes, har hun og plateselskapet dermed et akseptabelt påskudd for å utgi dette albumet, som både består av nytt materiale, og som samtidig er et tilbakeblikk på hennes usedvanlig lange og innholdsrike karriere», skrev Adresseavisens anmelder Trygve Lundemo om Myhres nye plate.

i Olavshallen onsdag 20. februar kl. 19.30.