- Det blir veldig bra. Jeg seg veldig frem til Oslo-konserten på søndag. Det er alltid et bra publikum i den byen, sier Tim Berg til adressa.no.

Suksessfull debut

Berg startet sin karriere for bare fire år siden. Han har tidligere vært kjent for et smalere publikum under navnet Tim Berg. I 2010 fikk sitt gjennombrudd med singelen «Seek Bromance» som ble høyt listet i flere land.

- «Seek Bromance» var den første låten som nådde helt ut, det var den som startet karrieren min. Etter slippet har jeg reist masse rundt og spilt på mange ulike steder, sier Berg.

Store samarbeid

22 år gamle Berg har allerede samarbeidet med store navn som Flo Rida og David Guetta. Låten med sistnevnte ble også nominert til Grammy i kategorien «Best Dance Recording» sammen med artister som Robyn, Swedish House Mafia og Skrillex.

«Sunshine» er et samarbeid mellom Avicii og David Guetta. Låten er å finne på Guettas siste album «Nothing But the Beat»

Den amerikanske artisten Flo Rida gjorde i fjor sin versjon av Tim Bergs låt «Levels». Låten er det første slippet på Flo Ridas kommende album «Only One Rida (Part 2)» som ventes i løpet av denne måneden. I «Levels» sampler Avicii Etta James' sang «Something's Got a Hold on Me» fra 1962. Da James døde tidligere i år dedikerte Flo Rida sangen til henne. Flo Ridas versjon «Good Feeling» har toppet listene i flere land verden over.

Tim Berg aka Avicii spiller i Trondheim spektrum 3. mai.

Svenske Tim Berg er bedre kjent som houseartisten Avicii. I mai spiller han i Trondheim Spektrum.