I forrige uke ble det klart at Familien har signert en langtidskontrakt for drift av det de kaller «byens uslepne diamant», Kafé Skuret på Fosenkaia i Trondheim.

Styreleder i Familien, Sveinung Sundli, bekrefter at de har overtatt driften, men vil foreløpig ikke si noe om det nye konseptet.

- Voksent alternativ

Familien opplyser imidlertid på sin Facebookside at lokalene åpner i påsken, og vil holde åpent til ut september.

«Miljøet er preget av autentisk kystkultur, og stedet har mer sjel enn Nidarosdomen og Svartlamon tilsammen! Stedet preges positivt av Kystlaget Trondhjems aktiviteter og mange flotte båter på havna. Vi ønsker å bidra til å lage et flott og åpent miljø for hele familien på dagtid, samt tilby fine konserter og fest på kveld. Et litt mer familievennlig (!) og voksent alternativ til Familien, men bygd på den samme tanken om at absolutt alle er velkomne så lenge de følger kardemommeloven!», skriver Familien.

Én booking

Det er Kystlaget som eier Kafé Skuret AS og som er utleier.

Foreløpig er det gjort én booking til Kafé Skuret, og det er bandet «Storm weather shanty choir» fra Stord. De skal spille 8. mai.

foto
Styreleder i Familien, Sveinung Sundli, bekrefter at de har overtatt driften av Kafe Skuret, som har nyåpning i påsken. Foto: Rune Petter Ness