Ikke bare har han sikret seg Idol-vinnerenSiri Vølstad Jensen, men også Astrid Smeplass blir nå en fast artist i Karlsens Playroom-stall. Foto: SCANPIX

Det er Dagbladet som i dag avslørte nyheten om at Rennebu-jenta Astrid får platekontrakt med Jan Fredrik Karlsens selskap.

- Astrid passer godt inn i popmusikkbildet. Signaturen i stemmen hennes er veldig gjenkjennbar og unik, sier Karlsen.

- Hun er en uslipt talentfull kvinne med stort potensial.

Publikumsfavoritt

Til tross for at Astrid Smeplass «bare» havnet på femte plass i årets «Idol» -finale så er det nettopp henne som har fått mest oppmerksomhet fra både medier og publikum. Platkontraktbeileren har ligget i kø etter Rennebu-jenta, skriver Dagbladet i dag.

Men det er altså selskapet Playroom som styres av mangeårige «Idol» -dommer og popmusikkekspert Jan Fredrik Karlsen som får Astrid i artiststallen.

- Vi synes dette er veldig spennende, sier Karlsen om Astrid.

- Plata skal bli i tråd med den hun er, men det er ennå for tidlig å si noe mer om den saken.

Til topps på iTunes

Akkurat da Astrid røk ut av konkurransen så gikk hun til topps på iTunes-lista med den selvskrevne låten «Shattered». På spørsmål om hvordan hun tror det blir å jobbe med Karlsen så sier Astrid: - Vi er to sprudlende personer begge to, så det kan nok bli et sirkus. Jeg tror det blir veldig gøy og spennende.

Også vinneren av «Idol», Siri Vølstad Jensen blir signert til Jan Fredrik Karlsens plateselskap. Dette var som en del av førstepremien. Som en del av avtalen selskapet Playroom har med TV2 så har de en opsjon på samtlige ti finalister til og med fire måneder etter at konkurransen er avsluttet.