Det er ikke å legge skjul på at Adrian har hatt med seg en stor heiagjeng fra Bindal kommune under sendingene fra Chateau Neuf. I kveld dukker også ordføreren opp for å støtte unggutten.

–Jeg har ikke sett noe lignende før i en The Voice-sammenheng, det er flott at en av mine sangere blir fulgt opp så godt av sin egen kommune, sier Adrians mentor, Sondre Lerche. Han legger også til at han vet det betyr mye for Adrian og ha de i salen.

Ambassadør for kommunen

–Jeg er her for å backe opp den gode jobben Adrian gjør både på scenen og som ambassadør for Bindal kommune. Han er en fantastisk gutt, sier ordfører Petter Bjørnli.

I kveldens episode av The Voice kjemper bindalingen om en plass i semifinalen, mot Joanna Bussinger og Thea Lindtner Næss. Adrian har valgt sangen «wake me up» av Avicii.

–Jeg gleder meg veldig til å framføre denne låten, fordi den får meg i partyhumør, så i kveld blir det fest, sier en glad Adrian.

Musikk er livet

Adrian håper han kommer så langt som mulig i konkurransen og legger til at han først og fremst er med for å vise seg frem som artist. Om han ikke skulle gå videre i kveldens episode, vil han fortsette å satse på musikken i tillegg til at han vil ta fagbrevet i akvakultur.

–Adrian er en allsidig og flink sanger som jeg har hatt gleden av å høre på i mange år på ulike høst- og vår konserter i kommunen, sier en stolt Bjørnli.

Buss fra Bindal til Oslo

Bjørnli legger også til at hele kommunen går ut i fra at sangfuglen kommer til finalen.

–Om det blir sånn at Adrian kommer til finalen, er det snakk om at vi skal sette opp busser fra Bindal til Oslo slik at han skal få full støtte fra hele kommunen, røper Bjørnli.

Uansett om han kommer videre i kveld eller ikke, lover ordføreren en stor blomsterbukett til sangeren. Før han sier at sangeren har gjort Bindal kommune svært stolt.

Sondre Lerche avslutter at Adrian har gode sjanser til å komme videre i kveldens kvartfinale, men at det er publikum og Sondre selv som må ta avgjørelsen.