The International Wine & Spirit Competition (IWSC) har lang historie, og var den første konkurransen av sitt slag da den ble arrangert for første gang i 1969. Den er regnet som den mest betydningsfulle i bransjen. I dag bedømmes vin, brennevin og likører fra hele 90 land.

Bedømmelse av produkter skjer i to faser over en seks måneders periode, som består av blindsmaking og en detaljert teknisk analyse.

Panelet er satt sammen av nøye utvalgte bransjeeksperter som Masters of Wine, innkjøpere, destillatører, vinkelnere, WSET kvalifiserte lærere og respekterte vin journalister fra hele verden.

Produkter blir delt inn i kategorier og testet etter region / område / utvalg / stil / type / vintage / alder.  Produkter med høyeste karakter i sine respektive kategori er tildelt "Outstanding", og re-smakes for nasjonale og internasjonale trofeer.

Bache-Gabrielsen Hors d’age testnotater hadde følgende beskrivelse:

«Nose introduced with oak, honey and some herbal tones. Followed by vanilla and dark chocolate. Firm, full entry into the mouth with immediate flavours of orange, vanilla, prune and ginger. Smooth flow and texture with great balance between oak and fruit. Fine, firm, fruity finish.»

Bache-Gabrielsen Sérénité ble hedret med «Outstanding Sølvmedalje» og Bache-Gabrielsen VSOP med sølvmedalje i denne samme konkurransen.