Vi hadde hørt rykter, men vi trodde ikke helt at det var sant. Men nå er det bekreftet. Den fjerde (og siste?) sesongen av suksesserien «Sherlock» kommer eksklusivt på Netflix andre nyttårsdag 2017.

I likhet med de foregående sesongene så vil også denne sesongen bestå av tre halvannen times lange episoder. Benedict Cumberbatch vil nok en gang innta rollen som detektiven fra Baker Street og Martin Freeman er John Watson.

Første episode har fått tittelen «The Six Thatchers». Episode 2 som kommer uken etter har fått navnet «The Lying Detective», mens tredje episode som kommer i uke 3 heter «The Final Problem».

Her er alle nyttårsnyhetene fra Netflix:

Modern Family - sesong 7

1. januar

Verdens mest populære sit-com er tilbake på Netflix med sin syvende sesong. Den amerikanske Tv-kanalen ABC er allerede godt i gang med sin åttende sesong og serien har allerede blitt fornyet for sin niende sesong.

Flags of our fathers

1. januar

«Tvillingfilmen» til denne har vært tilgjengelig en god stund på norske Netflix, men nå får vi altså hele historie. Denne gangen sett fra amerikansk side. Det dreier seg selvsagt om Clint Eastwoods krigsepos «Flags of our fathers / Letters from Iwo Jima» om stillehavskrigen sett fra både amerikansk og japansk side. Begge filmene tar for seg slaget om Iwo Jima, en øy i Ogasawaragruppen i Stillehavet under 2. verdenskrig.

Dear White  People

1. januar

Prisvinnende satire om en eskalerende rasekonflikt på Ivy League College i USA. Filmen vant priser både på Spirit Awards, Palm Springs International Film Festival, Suncande Film Festival og Gotham Independent Film Festival.

Arsenic and old lace

1. januar

En sjelden sett gammel godbit fra 1944. Regi av Frank Capra og med Cary Grant, Pricilla Lane og Peter Lorre i hovedrollene. På norsk kino hadde filmen tittelen «Arsenikk og gamle kniplinger».

The Vampire Hunters - sesong 6

1. januar

Flere vampyrer, flere vampyrjegere. Tenåringsdrama som har vist seg ekstremt standhaftig.

Shadowhunters: The Mortal Instruments - sesong 2

3. januar

Andre sesong om tenåringsjenta som ble født som skyggejeger. Tenåringsdrama basert på bokserien av samme navn av Cassandra Clare.

A series of unfortunate events - sesong 1

13. januar

En av de største satsningene på egenproduksjon fra Netflix i 2017 dette. Serien tar utgangspunkt i de 13 barnebøkene med samme navn fra forfatteren Lemony Snicket ( pseudonym for Daniel Handler) og filmen med samme navn fra 2004 med Jim Carrey i hovedrollen. Den første sesongen vil bestå av åtte episoder og ha navn som Neil Patrick Harris («How I met your mother»), Joan Cusack («The perks of being av wallflower») og Don Johnson («Miami Vice»).

Frontier - sesong 1

20. januar

Samproduksjon mellom Discovery Channel og Netflix. En slags «Vikings» for Nord-Amerika om du vil. Serien tar for seg skinn-handelen og pioner-åndene på kontinentet på 1700-tallet. Joseph Jason Namakeha Momoa, bedre kjent for oss som Khal Drogo i «Game of Thrones» har hovedrollen som Declan Harp, en irsk-ættet skinn-jeger. Serien har allerede blitt fornyet for sesong 2.