Rai Rai Entertaintment opplyser i en pressemelding at når de 25. mai åpnet årets sommerturné så gikk ferden fra Værnes til Haugesund og turnéåpning i Sauda i «eget» fly, en 8-seters Beech F90.

Gir mer fritid

DDE begrunner bruker av fly på denne måten:

- Etter snart 25 år i bil, buss, på flyplass og i fly, på ferje, tog, hotell, i garderobe, på stadig vent, har DDE sett på muligheten for å i enkelte tilfeller kunne bruke tida litt mer effektivt. I likhet med stedene DDE spiller, ligger Namsos i Distrikts-Norge. Det medfører ofte lange reiser med ulike transportmidler, og det går med mye tid til reise i de deler av uker og år det er mulig å dele med familie og venner. Det har stor betydning for bandet å ha base i heimbyen, og tilgang på direkteflyvninger vil i enkelte tilfeller gi adskillige flere timer til fri disposisjon.

Samme kostpris

Ifølge pressemeldingen har DDE gjennom driftsselskapet sitt Rai Rai Entertainment AS gått inn i flyselskapet Fisher AS. Dette skal i noen tilfeller muliggjøre direkteflyvninger fra og til Namsos til omtrent samme kostpris som bil og rutefly.

Bandet har derfor gått inn som aksjonær i Fisher AS sammen med Heliscan Invest AS, Moen Marin Group AS, Veleta AS, SS-Invest AS Nærøysund Holding AS, Norsk Navigasjon Holding AS, Fanøyskjæret AS, Ellingflesa Holding AS, Haspro AS og Rodo Invest AS, Kverva AS, Fant Invest AS, Koment AS og Fisher Helgeland AS.

På vingene: DDE på vei fra Værnes til Haugesund og turnéåpning i Sauda i eget fly.