Ingen TV-serier er vel mer etterlengtet ( og ventet på i flere år) enn sesong 3 av Twin Peaks. I siste episode av sesong 2 ( som ble sendt på norsk TV i 1992) hørte vi Sarah Palmer si til agent Cooper at de ville sees igjen om 25 år. Og nøyaktig 25 år senere får vi nå endelig fortsettelsen på historien om de merkelige hendelsene i den lille byen Twin Peaks i staten Washington.

Denne nye sesongen er skrevet og produsert av Mark Frost og David Lynch. De samme som sto bak de to første sesongen av Twin Peaks fra 1990-tallet.

Twin Peaks er unektelig en av TV-historiens mest banebrytende serier. Denne nye sesongen utspiller seg 25 år etter det brutale mordet på Laura Palmer. En rekke skuespillere fra de to første sesongene er tilbake, deriblandt Kyle MacLachlan, Dana Ashbrook, Sheryl Lee og David Lynch.Av nye ansikt får vi treffe blandt andre Richard Chamberlain, Jim Belushi og Tim Roth.

Sesong 3 av Twin Peaks er på 18 timelange episoder og premieren skjer eksklusivt på HBO Nordic 22. mai. De to første sesongene av serien er nå gjort tilgjengelig på kanalen.