Denne helgen kan du oppleve et helt nytt klubbkonsept utviklet av programleder og Dj Christine Dancke og arrangert av NRK P3.

- Jeg har lenge gått med en drøm om å gi bort ei uforglemmelig natt på dansegulvet, og nå skjer det endelig. Det blir en kveld og natt for historiebøkene, sier Dancke.

Artister og Djer

Fra klokken ti og utover står både Kito, Samsaya og Cashmere Cat på scenen eller bak spakene. I tillegg skal Trondheimsstudentene Even og Stian, alias SnapnCrackle og vinnere av P3s hjemmelagde Dj-settkonkurranse, varme opp for den londonbaserte dubstep-dj-en Kito.

- Samsaya er noe av det råeste Norge har å by på, hun fortjener et stort publikum, dette blir en eksklusiv konsert hvor en av Norges kuleste liveartister leverer sin nye, rå og klubbvennlige musikk, forteller Dancke.

Mye spilt

Kito bør, ifølge P3-verten, være velkjent for alle som liker kvalitetsdubstep. Med låter som «On the Jam», «LFO», «Run for Cover» og «Broken Hearts» var hun en av de aller mest spilte artistene hos Christine på P3 i 2011.

- Når det kommer til Cashmere Cat er det ingen som helt vet hvem som skjuler seg bak navnet til denne veldig talentfulle, norske produsenten. Den mystiske katten har remikset artister som LidoLido, Samsaya, Glasser, Ane Brun og Tove Styrke. Cashmere Cat leverer sitt første DJ-sett noensinne på P3 Klubb.

Christine presenterer: P3Klubb på Brukbar/Supa, lørdag 10. mars