Greenall har oversatt flere av de sentrale sanger som forbindes med Billie Holiday til nynorsk, og har spilt dem inn sammen med noen av toppene i Trondheims jazzmiljø - pianist Vigleik Storaas, Bjørn Alterhaug (bass), Ernst Wiggo Sandbakk (trommer) og Kåre Kolve (sax).

Greenall kommer godt fra gjendiktingen av noen av de mest kjente Holiday-låtene som «Don't Explain», «I Cover The Waterfrontۚ og «Lover Man». Kanskje er det lurt av henne at hun har holdt seg unna de to sterkeste signaturlåtene «Strange Fruit» og «God Bless The Child».

Greenall gjør sangene til sine egne, godt hjulpet av produsent Jostein Ansnes og musikere som vet å krydre der det trengs - men også at det er like viktig å holde akkompagmentet kledelig i bakgrunnen.

Et visst prosjekt-preg er det nok på albumet. Det er gjennomført elegant og sofistikert, men også litt kjølig og distansert. Men etter noen runder på cd-spilleren får en ihvertfall ikke mindre lyst til å oppleve dette live. Jeg har en mistanke om at potensialet i denne konstellasjonen virkelig kommer til sin rett i konsertsituasjon.

Høydepunkt: «Ikke sei et ord».