I kveld klokken seks arrangeres den årlige VG-lista topp 20 på Torvet i Trondheim, en konsert som sjelden feiler når det kommer til det å trekke familier til midtbyen.

16-årige Astrid Smeplass fra Rennebu kommer for å fremføre sin selvkomponerte Idol-hit «Shattered». Som en av favorittene gikk ungjenta ut av Idol under en av de siste finalerundene, mens låta gikk rett inn på 4. plass på VG-lista.

Mates med kjærlighet

Margaret Berger kommer også tilbake til hjemlige trakter. Hun skal opptre med låta «I Feed You My Love», som fikk Norge høyt opp på poengskalaen i den internasjonale Eurovision Song Contest-finalen. Andre artister som gjester Torvet i kveld er blant annet Marion Ravn, DJ Broiler, Phil T. Rich, Violet Road, Sirkus Eliassen, Envy og Eva & The Heartmaker.

Aktiviteter på dagen

I tillegg vil aktivitetsområdet åpne fra klokken tolv, her kan publikum delta i ulike aktiviteter og konkurranser. Blant annet arrangerer selskapet Grønt Punkt en musikkvideoinnspilling med rapgruppen «Robin og Bugge». Her kan den som vil lære seg «resirkuleringsdansen» og bli med på innspillingen.

på Torvet i Trondheim i dag fra kl. 12. Konsert fra kl. 18.

Søk i adressa.nos store Det skjer-kalender på nett og mobil

Eva & the Heartmaker. Foto: Aas, Erlend, NTB scanpix