6. juni skulle Beach Boys spille på Sverresborg Arena, på det som ville ha blitt den første av flere konserter på Sverresborg i sommer.

Natt til fredag fikk Stein Vanebo i Trondheim Concerts mail fra bandets management om at konserten dessverre er avlyst.

- Det er kjipt. Det er mange som har gledet seg som nå vil bli skuffet, og det gir oss en del ekstraarbeid. Samtidig er det en del av det å arrangere konserter. Det er heldigvis relativt sjelden at det skjer, sier han.

Bandet beklager

Vanebo har ennå ikke fått snakket med managementet og vet ikke årsaken til avlysningen. Han vet heller ikke om det gjelder flere av bandets konserter.

Ifølge en mail fra managementet skyldes avlysningen «årsaker utenfor promotørens og bandets kontroll». Bandet beklager, og sier de ser frem til å komme tilbake til Trondheim på et senere tidspunkt.

Om det blir ny konsert med gruppa i Trondheim er for tidlig å si.

- Dette er så nytt for oss at vi ikke har rukket å tenke på en eventuell reprogrammering. Det blir uansett ingen konsert på Sverresborg 6. juni. Alle som har kjøpt billetter vil få refundert pengene, sier Vanebo.

Andre avlysning

Opprinnelig skulle Beach Boys spille i Trondheim Spektrum i november i fjor. Den gangen ble konserten avlyst og flyttet til Sverresborg.

De andre konsertene på Sverresborg Arena - med Mark Knopfler (12. juni), Roxette (13. juni), Åge Aleksandersen (15. august), Røyksopp og Highasakite (28. august) og Nightwish (29. august) - vil gå som planlagt, sier Vanebo.

- Det er kjempetrist at Beach Boys ikke kommer, det lå an til en minnekveld av de sjeldne, sier Stein Vanebo.