I bandet spiller nemlig Morten Skaget, Steinar Krokstad, Skjalg Raaen og to korister – som vanligvis står på scenen med Åge Aleksandersen i Sambandet. I tillegg er Ronny Wikmark kappellmester under konserten som foregår i Olavshallen 15. desember.

- Dette er en drøm jeg har hatt lenge. Jeg og Morten Skaget har prøvd å få til dette i over et år, men musikerne har ikke hatt tid før nå, sier Stein Vanebo i plateselskapet til Malin og Celine.

Rasmus Rohde og verdens beste band, som i fjor fikk Spellemannsprisen for årets beste barneplate med «Kyssing E Hæsli», skal også opptre.

Bursdagsgave til byen

Konserten blir arrangert to uker etter at Celine gir ut en juleplate med den foreløpige arbeidstittelen «Jul på Røros». Også her bidrar musikerne fra Sambandet, som de gjorde da Malin ga ut sin juleplate, «Malins jul», for to år siden.

Vanebo kaller konserten en forsinket bursdagsgave fra jentene til Trondheim, ettersom både Malin og Celine nylig er fylt 13 år.

Begge jentene fikk sitt gjennombrudd i Melodi grand prix jr hvert sitt år, og har siden spilt mange konserter. Men aldri sammen, og aldri med fullt band.

- Jeg kan love at dette blir ganske spesielt, en rock/popkonsert for unger som også passer fint for foreldrene, tror Vanebo som sier det i første omgang er snakk om én konsert.

- Malin og Celine synes dette er kjempespennende. De gleder seg veldig, sier Stein Vanebo.