Adressa.no er for tiden i full gang med å skifte teknologisk plattform på alt vårt kulturstoff. På grunn av dette kan du til tider oppleve både tekniske feil og mangler i vårt øvrige stofftilbud. Men vær tålmodig med oss. Alt dette er nemlig for å kunne gi deg som leser et bedre kulturtilbud på internett.

trondheimpuls.no som du har kjent nettstedet fram til i dag vil nå være en 100% integrert del av nettstedet adressa.no. Vi flytter nå alt vårt redaksjonelle stoff under vignetten adressa.no/kultur mens de rene medlemstjenestene og klubbene fortsatt vil kunne finnes under betegnelsen trondheimpuls.no.

Årsaken til flyttesjauen er at den teknologiske plattformen som betjenner adressa.no er en langt mer moderne og fleksibel løsning enn den som fram til nå har tjent trondheimpuls.no.

Resultatet av det hele vil at du som leser vil få en langt større, bedre og bredere presentasjon av Adresseavisens redaksjonelle kulturstoff, samt at våre medlemmer i trondheimpuls kan se fram til en mer effektiv kommunikasjon mellom seg selv og medlemsklubbene.

Meld deg inn i trondheimpuls!