spiller i kveld kl. 20.30, fredag 1. mars og fredag 8. mars. Det er fortsatt ledige billetter, og ikke utsolgt som det ved en misforståelse ble skrevet i Adresseavisen 15. februar.

Artistene

Den norsk-amerikanske låtskriveren og musikeren Martin Hagfors har en lang musikerkarriere bak seg, fra band som Home Groan og HGH. Han har også gitt ut to soloalbum: «Men and Flies» i 2009 og spellemannsnominerte «I Like You» i 2011.

Spellemannsnominerte Ida Jenshus kan vinne sin tredje spellemannpris av tre mulige. Hun er en country-artist fra Steinkjer og har gitt ut tre album: «Color of the Sun» i 2008, «No Guarantees» i 2010 og «Someone to Love» i 2012.

Bjørn Berge er en gitarist og bluesartist som har gitt ut elleve soloalbum. Han ble blant annet kåret til «årets musikktalent» av Dagbladet i 1998, og vant spellemannpris i 2001 og 2002 for albumene «Stringmachine» og «Illustrated Man».

Billetter til konserten med Martin Hagfors kan kjøpes i baren, til konsertene med Ida Jenshus og Bjørn Berge må du på Billettservice.