- Uff, er det bare to uker igjen?

Miriam LaBreche (28) venter både på baby og på årets norske MGP-finale. Sammen med Nina Grødahl (26) og Saima-Iren Mian (26) skal hun forsvare Trondheims ære under den norske finalen 11. mars.

MGP kommer først, og to uker før finalen er In Fusion samlet i Trondheim for felles øvingshelg. Miriam og Saima bor her, mens Nina bor i Oslo, selv om også hun er født og oppvokst i Trondheim.

Litt stresset blir de, over at det kun er to uker igjen. Men mest gleder de seg, til å stå på scenen i Oslo Spektrum med låten «Nothing Eveer Knocked Us Over».

Sang å nynne til

LaBreche er 19 uker på vei med en baby og har en godt synlig kul på magen.

- Men hvis dere kommer til den europeiske finalen, da er magen stor?

- Ja, det er jeg sju måneder på vei. Men Beyoncé sto på scenen under årets Grammy med stor mage og trang gullkjole, ler LaBreche.

- Gullkjole, eller så trer vi bare på henne en diskokule, sier Grødahl.

Humøret er på topp, og hele denne helga er det øving, i kjelleren til kultursenteret Isak. Etter helga drar Grødahl tilbake til Oslo, hvor de møtes igjen 6. mars til noen intense øvingsdager før finalen.

Det var låten, skrevet av Gustav Euren, Danne Atlerud, Niklas Arn, Ulrik Eurén og Cissi Kallin, som ble plukket ut først, og dermed ble de tre trønderjentene plukket ut til å fremføre den. Tre soloartister som kjente hverandre, men som ikke kjente til sjangeren EDM fra før. EDM er elektronisk dansemusikk, og låten de skal synge er både dansbar og sangbar, en sang du blir gående og nynne på etter å ha hørt den.

Saima-Iren Mian har deltatt i MGP før, da sammen med jentegruppa Irresistible fra Orkanger.

Deltok på Parodi Grand Prix

- Saima er RnB, Nina er hiphop og jeg er rocker. At dette blir en ny sjanger for oss alle er bare kult, sier LaBreche.

- Siden vi er såpass ulike er det egentlig best at vi møtes i en sjanger ingen kjenner bedre enn de andre. Nå var vi alle utenfor komfortsonen og sammen har vi skapt noe felles, noe vi har trua på, sier Mian. For de er klare på at dette føles ekte, de kan relatere seg både til musikk og tekst. Også LaBreche som faktisk deltok på Parodi Grand Prix i fjor, en konkurranse hvor det kjempes om tittelen Norges beste Grand Prix-parodi.

- MGP er jo noe folk elsker å hate, og selv har et «guilty pleasure»-forhold. Men kom igjen da, det er jo bare en stor fest! Og så kunne vi jo ikke si nei til en mulighet til stå på scenen i Oslo Spektrum, dette er stedet hvor norske artister har mest publikum. Og vi har solgt hundre seter, så vi får mange som heier på oss blant publikum, sier LaBreche.

Da er In Fusion klare! Fra venstre: Nina Grødahl, Miriam LaBreche og Saima-Iren Mian. Foto: Kristin Slotterøy