De som hadde vent seg til Ariadne «Ary» Loinsworth som en myk elektronikaartist fikk vel nærmest hakeslipp på Rockefeller torsdag kveld.

For der var det fult trykk med elgitar, episk rockeslagverk og en hovedperson som var høyt og lavt på scenen.

- Jeg følte måtte slå til litt, tror det er bra med litt trykk for Bylarm-publikummet. Det blir nok sarte balladesangere, mener Ary dagen derpå. Hun føler konserten gikk bra, og ingen som overvar konserten kan være i tvil om hun trives på en scene.

Overbevisende scenetekke

Dagbladet.no anmeldte konserten torsdag kveld. Deres anmelder mener trykket i bandet overdøvet kraften Arys stemme, spesielt i starten av konserten, men at den tok seg opp. Anmelderen konkluderer med at Ary bekreftet sitt talent og har overbevisende scenetekke.

Ary har ny konsert på Bylarm lørdag kveld, men skal også på scenen fredag. Hun har skrevet en låt med Stavanger-rapperen Izabell, og skal fremføre den sammen med henne på John Dee i kveld fredag.

- Jeg hadde håpet å få med meg Bylarm litt som publikummer også, men jeg vet ikke om jeg får tid. Jeg liker å ha tid for meg selv i forkant av konserter, det passer ikke å være sosial da, sier Ary.

Kommer til Pstereo

Etter en svært hektisk periode de siste ukene, blir det noe roligere i månedene fremover. Men det blir sannsynligvis en singleutgivelse i vår, og så skal hun spille på The Great Escape i Brighton i mai, på Slottsfjell og på Pstereo-festivalen i sommer.

LES OGSÅ; Ary foran gjennombruddet

Ary spilte på Rockefeller torsdag kveld. Foto: Kristin Svorte