I samarbeid med Trondheim Kino har Kinopuls gleden av å kunne tilby sine medlemmer en eksklusiv og gratis førvisning av det engelske dramaet Closer med Julia Roberts i hovedrolle mandag 14. februar kl. 18.00 på Prinsen Kinosenter.

Closer er et bitende morsomt og dønn ærlig blikk rettet mot moderne forhold, historien om fire fremmede og deres tilfeldige møter, umiddelbare forelskelser og skjødesløse svik.

Oscarvinneren Mike Nichols (Manndomsprøven) vant nylig en Emmy-statuett for det intense AIDS-dramaet Angels In America, og er nå klar med atter en Oscar-søknad.

Closer er basert på et teaterstykke av Patrick Marber, og er satt til dagens London. Handlingen er beslektet med gamle Nichols-filmer som Who's Afraid Of Virginia Woolf og Carnal Knowledge.

Ifølge forfatteren Marber er Closer "en kjærlighetshistorie, men handler selvsagt også om flere ting - seksuell sjalusi, menn som stirrer, løgnene vi forteller oss selv og dem som står oss nærmest, om de forskjellige måtene mennesker realiserer seg selv ved å bruke andre. Men til syvende og sist, er det en hyggelig, enkel kjærlighetsfortelling. Og som med de fleste kjærlighetsfortellinger, er det mye som går galt"

Om skuespillerne i filmen

JULIA ROBERTS er blant klodens største filmstjerner. Hennes siste filmer var Mona Lisa Smile og Confessions Of A Dangerous Mind, og hun er også aktuell i Ocean's Twelve, oppfølgeren til Ocean's Eleven der hun også hadde en rolle. Hun er Oscar-vinner fra Erin Brockovich og har dessuten spilt i blant annet Notting Hill, Runaway Bride, Pretty Woman, America's Sweethearts, The Mexican, Flatliners, Mystic Pizza, Sleeping With The Enemy, Dying Young, The Pelican Brief, Something To Talk About, Michael Collins, Conspiracy Theory, My Best Friend's Wedding, Everyone Says I Love You, Steel Magnolias og Stepmom.

JUDE LAW er aktuell i nyinnspillingen av Alfie, og har nylig også vært å se i Cold Mountain og Sky Captain And The World Of Tomorrow. Blant hans øvrige kommende filmer er Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events og The Aviator, og han har tidligere spilt i blant annet Road To Perdition, Artificial Intelligence: A.I., Enemy At The Gates, The Talented Mr. Ripley, eXistenZ, Midnight In The Garden Of Good And Evil, Gattaca, Wilde og Shopping.

NATALIE PORTMAN så vi første gang i Luc Bessons film Leon, mens hennes største rolle er som dronning Amidala i Star Wars episode I, II og III. Hun har ellers spilt i blant annet Mars Attacks!, Everyone Says I Love You, Heat, Beautiful Girls og Cold Mountain.

CLIVE OWEN, som spiller Larry, hadde rollen som Dan i den originale teateroppsetningen av Closer. På filmduken spilte han nylig tittelrollen i King Arthur, og har ellers spilt i blant annet Beyond Borders, The Bourne Identity og Gosford Park.

Om regissøren

Regissør MIKE NICHOLS er blant Hollywoods store navn. Han ble født i Tyskland i 1931 og slo seg opp som teaterregissør med kjempesuksess da han flyttet til USA. Han regisserte sin første film Who's Afraid Of Virginia Woolf? som ga ham hans første Oscar-nominasjon, og han vant året etter for Dustin Hoffman-suksessen The Graduate (Manndomsprøven). Siden har han blant annet regissert Catch 22, Carnal Knowledge, Silkwood, Heartburn, Biloxi Blues, Working Girl, Postcards From The Edge, Regarding Henry, Wolf, The Birdcage, Primary Colors og den ferske TV-suksessen og Emmy-vinneren Angels In America.

Om du allerede er medlem av Trondheimpuls / Kinopuls så har du allerede invitasjonen ventende på deg i mail-boksen. Om du synes at et uforpliktende og gratis medlemskap frister så klikk deg inn på Trondheimpuls og meld deg inn.