Lloyd Lorenz (21) fra Trondheim og Morten Heggdal (44) fra Namsos skal forsvare trønderlags ære når de i høst reiser til Berli i Aust-Agder for å kjempe om seieren i det populære tv-programmet. Det skriver VG.

Niende sesong

Konseptet går ut på at 14 personer skal bo sammen på en gård, uten vann, strøm og moderne hjelpemidler. Deltagerne skal samarbeide for å løse en rekke oppgaver. Dette blir den niende sesongen i rekken, og som de siste sesongene skal Gaute Grøtta Grav lede programmet.

I 2010 ble programmet spilt inn på Tranø gård, i Bjugn i Sør-Trøndelag.

Lorenz jobber som promotør i et reklamebyrå i Trondheim. Til VG sier han at han vil savne håndkrem, parfyme og tannkrem når han reiser til gården.

- Når vi må vaske oss i vann på den måten blir huden ekstra tørr, sier han til avisa.

Vil savne sønnen

Heggdal jobber som innsatsleder i politiet i Namsos. Han sier han har forberedt seg to måneder mentalt til oppgaven han nå skal begi seg ut på, og han kommer til å savne sønnen sin mest når han drar.

- Jeg har brukt to måneder til å forberede meg mentalt. Jeg vil savne maten, og sikkert nyheter, Jeg følger mye med, sier han.

I årets utgave av Farmen finner vi blant annet tre politimenn, en hotellresepsjonist og en tidligere fotballspiller blant deltagerne.

I 2010 var det Tommy Rodahl, som er bosatt på Sauøy i Frøya, som stakk av med seieren. Han er opprinnelig fra Lier i Buskerud, men har bodd på øya siden 1988. Som vinner av Farmen vant han en splitter ny bil og en ny hytte.

Looyd Lorenz fra Trondheim blir i år med på TV-programmet Farmen på TV2 Foto: TV 2/Alex Iversen
Morten Heggdal fra Namsos vil savne sønnen sin mest, når han reiser til Berli i Aust-Agder. Foto: TV 2/Alex Iversen