600 billetter til forestillingen «Radioresepsjonens postkasse, postkasse, postkasse» i Storsalen ved Studentersamfundet i Trondhjem ble lagt ut for salg klokken 12.00 tirsdag. Det tok ett minutt og 45 sekunder før billettene var revet bort.

- Det er rekord så lenge jeg har vært med i alle fall, sier presseansvarlig Ida Karoline Christiernin i Kulturutvalget ved Studentersamfundet.

Hun har vært med ogarrangere arrangementer på Samfundet i to år.

Kritiserer billettløsning

Flere Radioresepsjon-tilhengere skriver i kommentarfeltet på Studenteramfundets Facebook-innlegg at betalingsløsningen ikke fungerte. «På tide med et betalingsystem som faktisk funker. Selv under stor pågang...», skriver Gudmund Høglund, mens Øystein Dragset forteller at han «kom gjennom og la inn betalingsinfo tre ganger. Men når jeg trykket kjøp var det plutselig utsolgt».

- Det er ekstremt stor pågang, og det er veldig mange flere enn vi har billetter til. Det er et system som fungerer fint, men det svikter litt i slike situajsoner, sier Christiernin.

Hun minner om at det er frivillige studenter som har laget systemet, og at systemet har spart studenthuset for mange penger.

Jobber med ekstraforestilling

I kommentarfeltet ønsker flere seg ekstraforestilling.

- Vi har lyst til å prøve å få til det, men jeg kan ikke love noe. Vi jobber med saken og kjekt med interessen, sier Christiernin.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.