Stjernene ble større og større i teltet på Lerkendal utover på kvelden lørdag. Stage Dolls var tredje siste band ut under Trondheim Play.

Publikummer Halvor Løkketangen mente imidlertid at Torstein Flaknes band fortjente å spille helt sist.

- Hvis man tenker seg godt om, skjønner alle at Stage Dolls er det beste bandet her i kveld, sa Løkketangen om minifestivalen som inneholdt band som D.D.E, The Kids, TNT, Sie Gubba, Ida Jenshus og Tre Små Kinesere.

- Torstein Flakne er min største musikalske inspirasjon. Han er også grunnen til at jeg flyttet til Trondheim, sier Løkketangen som opprinnelig er fra Risør.

- På høyde med Nils Arne Eggen

Etter han kom til Trondheim, har 32-åringen startet bandet Ravage Rose inspirert av nettopp Stage Dolls.

- Bandet spiller ganske enkel musikk, med utrolig fengende melodier. Det er egentlig pop de driver med, når man tenker over det, mener Løkketangen.

Det blir mer og mer tydelig at Flakne er Løkketangens aller største helt.

- Han er en legende i Trondheim. Helt på høyde med Nils Arne Eggen, mener Løkketangen.

Fra øverste hylle

Den langhårede mannen bak Ravage Rose sto sammen med Laila Skjervø, Siri Fossum og Linn Silje Hembre og nøt konsertrekka i teltet. Til forskjell fra Løkketangen, var det TNT som sto høyest i kurs hos Hembre.

- Jeg venter først og fremst på TNT. Men alt her har vært veldig bra. The Kids og Stage Dolls spesielt, sier Hembre som innrømmer at hun kom for sent til å få med seg de første konsertene.

Vennegjengen har kun ros å komme med til arrangøren.

- Dette er topp underholdning. Arrangøren har overgått seg selv ved å velge band fra øverste hylle, sier Hembre.