To kvinner og fire menn i alderen 25 til 50 år er valgt ut til å være med i sesong 15 av «Jakten på kjærligheten», og to av dem er trøndere.

Gudrun Austli (38) er sauebonde og filmprodusent, og bor i Snåsa. Hun ønsker seg en kar som er trygg, har masse humor, er kjapp i replikken og liker å være nær. Han kan godt ha skjegg - og Gudrun ønsker seg en kar som vil ha familie og barn.

Den andre trønderen er sauebonden Bjørn Hammer (30) fra Selbu. Bjørn er ifølge TV2s presentasjon både handy og huslig. Han jakter, padler kajakk, og kjører snøscooter og står på ski om vinteren. Bjørn ønsker seg en blid og positiv jente som tør å flørte med ham.

Simen får ny sjanse

«Jakten»-bøndene som er valgt ut til sesong 15, ble presentert til pressen i går ettermiddag på Gjestestuene til Norsk Folkemuseum på Bygdøy.

Simen Gjølberg (25) var frier til bonden Beatrice Fjell i fjor, og var den siste frieren som ble sendt hjem. I år skifter han side og får en ny sjanse til å finne kjærligheten som bonde.

Jubileumsår

Parene har pleid å reise å reise på romantiske turer til utvalgte land, men i år er det bestemt at de skal reise på ferie til samme sted samtidig. Siden dette er en jubileumssesong håper vi også å kunne markere sesong 15 ved å samle alle tidligere bønder og «Jakten»-parene til en feiring til høsten, sier programleder Katarina Flatland.

Her er de seks «Jakten»-bøndene 2018:

Gudrun Austli (38) Snåsa, Nord-Trøndelag

Gårdsdrift: Sauebonde

Gudrun er en livlig og glad bonde som har flyttet fra byen for å overta familiegården på Snåsa. Hun jobber i tillegg som filmprodusent. Latteren sitter løst hos Gudrun og hun ønsker seg en kar som er trygg, har masse humor, er kjapp i replikken og som ikke er redd for å være nær. Skjegg ingen hindring, heller en fordel. Gudrun ønsker seg en kar som vil ha familie og barn.

Janne Øiestad (50) Hjellebøl, Akershus

Gårdsdrift: Hester

Janne er raus og åpen, latteren sitter løst og hun er sosial. Hun bor på gården med sin 13 år gamle datter, går på jakt og steller dyrene. På sikt ønsker Janne å tilrettelegge «Inn på tunet» - et tilbud til barn som trenger det på grunn av livssituasjonen sin. Janne ønsker en omsorgsfull mann med humor, en bestevenn som er raus med klemmer og som er trygg på seg selv.

Bjørn Hammer (30) Selbu i Sør Trøndelag

Gårdsdrift: Sauebonde

Denne driftige bonden er både handy og huslig. I tillegg til gårdsdrift jobber han som landbruksentreprenør. Han padler kajakk, går på jakt, står på ski og kjører snøscooter om vinteren. Bjørn søker en blid og positiv jente som gjerne må være litt frempå og som tør å flørte med ham.

Ola Einar Hovrud (50) Leira i Oppland

Gårdsdrift: Skogsdrift og gressproduksjon

Ola Einar bor i et nybygd flott hus på gården. Han er utadvendt, blid og hyggelig kar som er hjelpsom. Han liker alt fra stillheten i naturen, være sosial, drikke kaffe med naboen og gå på bygdedans. Han savner klemmer og kos fra en kjæreste og vil gjerne finne den rette damen han kan bli gammel med.

Simen Gjølberg (25), Kråkstad, Akershus

Gårdsdrift: Korndrift

Simen er en av Jaktenbonden Beatrice Fjell sine friere i forrige sesong. Simen har alt på stell i livet. Han har gode venner, skal snart overta odelsgården og jobber som veiplanlegger i Veivesenet. Men han mangler drømmekjæresten. Simen ønsker brev fra jenter på sin egen alder og han liker tydlige, snille og bestemte jenter som vet hva de vil. Og ikke minst som skjønner at gårdsdrift ikke er en åtte til fire jobb.

Kristoffer Heldal (30), Drangedal i Telemark

Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift

Kristoffer er en gjennomsnill kar med et godt hjerte. Han elsker å lage god mat og serverer gjerne en god vin til. Han liker å sove under stjernene i skogen og ha dype samtaler. Det er elevene han er lærer for som meldte han på til «Jakten på kjærligheten.» Kristoffer ønsker seg en snill og positiv jente som liker friluftsliv, seile, som liker gårdslivet, vil kokkelere på kjøkkenet og kose seg.

Presentasjons-programmet av «Jakten på kjærligheten» hvor vi får blir bedre kjent med bøndene hjemme på gårdene sendes på TV 2 mandag 12 mars kl 22.40.

Frist for å sende frierbrev er 20. april 2018.

og husker du Ranheimsgjengen som var togrøvere på 90-tallet? Nå lages det film om dem