Gerald Ofori fra Risvollan var torsdag i duell med bandet Heave Blood and Die om å komme til Urørt-finalen.

På Charlottenlund videregående skole hadde klassen til Ofori fått fri fra norsktimen for å følge med på duellen og avstemningen. Det var stor spenning blant elevene da resultatet ble klart.

- Det var utrolig nervepirrende å sitte og vente på svaret. Det er kjipt å ikke komme til finalen, men det går bra, sier den unge artisten.

Selve nominasjonen til duellen kom som en overraskelse på Ofori. Nyheten ble gitt til han under et intervju i sammenheng med Trondheim Calling. Han ble spurt hvordan det føltes å være nominert, uten at han visste om det.

Mer musikk

16-åringen har produsert musikk fra gutterommet siden han var elleve år. Han er nå aktuell med sin første EP, og håper å slippe debutalbumet sitt i løpet av året. Ofori var nominert til årets mest lovende artist i Adressevisens Ut-Awards 2017, og spilte på Trondheim Calling 2018.

Gerald Ofori fikk ikke nok stemmer til å gå videre til Urørtfinalen. Det var Bodøbandet Heave Blood & Die som sikret seg plass i finalen. Foto: Sebastian Bjerkvik
Gerald Ofori ventet spent sammen med klassekameratene sine på resultatet og ble skuffet da han ikke kom videre. På bildet fv. Nicolay Becker, Gerald Ofori, Markus Røe, Sondre Kolberg og Matias Blom Sørgjerd Foto: Sebastian Bjerkvik