Et raskt Google-søk på Finn Olav Oddes alias «Farmen-Finn» gir 154 000 treff. Det er et hav foran mangeårig ordfører i Ørland Hallgeir Grøntvedt, og det etter bare noen få uker som Farmen-Finn i TV2-suksessen.

Et stykke bak Northug

Det er likevel et godt stykke unna Petter Northug med over en halv million treff. Odde er likevel svært fornøyd med oppmerksomheten.

Les også: Tapet mot Olav sved

- Støtten jeg får er helt utrolig. Jeg skjønte alvoret da jeg raskt fikk 5000 venner på Facebook. Mobilen må stå på med strøm hele tiden fordi den piper i et sett. Bare mens vi har pratet har det kommet inn 37 meldinger.

Det er stort sett lykkønskninger fra venner og ukjente. I kveld skal Finn Olav avgjøre om det blir finalebillett.

Klar for matlaging

Det er tett kamp mot Magnhild, begge har åtte poeng. Siste øvelse er matlaging, og Finn Olav må ha flere poeng enn Magnhild.

- Vi skal lage mat og det gleder jeg meg til. Jeg elsker å lage mat, og tror jeg har god greie på det også. Men jeg må vinne denne oppgaven. Det er helt opp til meg selv, og ryker jeg her er det bare hinderløypa som gjenstår.

Les også: Over millionen så Farmen

Finn-Olav har respekt for konkurrenten sin, og han er lei seg for at en uttalelse han har kommet med om Magnhild er kommet helt feil ut.

Merket ikke mobbing

- Jeg brukte ordet «mobbetroll» om henne i en gitt situasjon, som ble tatt litt ut av sin sammenheng. Jeg beklager den uttalelsen overfor Magnhild. Det er fremstilt som om det var mye mobbing i programmet, men jeg opplevde ikke mobbing under oppholdet på Farmen, sier Finn Olav.

Til helgen blir det finale og finalefest. Finn Olav og flere andre har vurdert om de skulle møte opp på festen på grunn av uenighet og sterk ordbruk.

Tar gjerne en Robinson

- Selvfølgelig skal jeg på festen. Vi er da voksne folk og må legge dette bak oss.

Og selv om pågangen og mediepresset har vært enormt, angrer ikke Finn Olav et øyeblikk på at han ble med. Han kunne gjerne tenkt seg å vært med en runde til.

- Blir jeg spurt om å delta i Robinson, Mesternes Mester eller andre tilsvarende realityserier, så skal det ikke stå på meg, sier Finn Olav Odde.