Elvis Presley Dinner-show» kalles konseptet, og ideen er hentet fra rockekongens konsertkonsept i Las Vegas på 70-tallet.

Initiativtaker Geir «Smiley» Tosaune har med seg Stephen Ackles og et timannsorkester. Ackles har satt sammen showet, hovedsaklig etter samme lest som det satelittoverførte showet fra Hawaii i 1973.

-Stephen er utvilsomt den beste vokalisten i verden til å tolke Elvis. Uten å være en slags karaoke-lookalike figur, mener Tosaune, som har «Guitar Man» som sin Elvis-favorittlåt.

«American Trilogy cheesecake»

Maten var viktig for Elvis, og det er skrevet flere kokebøker om hans preferanser. Blant annet boka «Fit for a King» som tar for seg mer enn 300 av Elvis' favoritter. På menyen på Prinsen lørdag står «Graceland crabcakes» til forrett, «Love Me Tender steak» som hovedrett og «American Trilogy cheesecake» til dessert.

-Hovedkonserten og middagen er ferdig før midnatt og det skal synges «Happy Birthday» til Elvis ved midnatt da han ville fylt 77, sier Tosaune.

Se denne Youtube-videoen som viser hvordan du lager Elvis' velkjente peanøttsmør- og banansmørbrød.

Burton med Smiley

Husbandet er en utvidet utgave av Smileys rock'n'roll-band, med Kristian Moen på bass, BP Hovik på trommer, Lars Måløy på piano , sangerne Marion Dyrvik og Min Ah Andreassen og blåseseksjonen Horny Horns.

Ackles og Tosaune drar for øvrig til Oslo mandag for å møte originalbesetningen til Elvis' TCB band, som Ackles har gjort 60 spillejobber med i Europa. Tosaune har også fått med seg bandets legendariske gitarist James Burton på sitt nye album som kommer i 2012.

Prinsen hotell lørdag 7. januar. Dinnershowet er utsolgt men festbilletter selges på døra som åpnes kl. 23 til kr. 200.

Foto: Vegard Eggen
Foto: Aas, Erlend