Like før påske kom det frem nye opplysninger om økonomisk rot i Rock City. Denne gangen handlet det om bruk av bedriftens VISA-kort og transaksjoner med såkalte nærstående.

Ikke beslutningsgrunnlag

Etter planen skulle styret i Rock City bestemme seg for om det var grunnlag for å anmelde forhold knyttet til dette i løpet av torsdag denne uken.

Styreleder Erik Stene  forteller at saken er utsatt, men at den skal behandles senest mandag.

- Det blir ikke noe styremøte i dag fordi vi ikke har fått alle de siste vurderingene, og derfor ikke har det grunnlaget vi trenger. Vi er opptatt av å gjøre dette skikkelig, sier han.

Kritikk fra ansatte

Etter det Adresseavisen erfarer har det kommet sterke reaksjoner fra ansatte til styret på måten saken har blitt håndtert både internt og i media. Stene sier han har forståelse for at enkeltpersoner synes saken er vanskelig.

-Vi registrerer at dette er krevende for enkeltpersoner i og rundt Rock City og for selskapet. Vi har prøvd å være anstendige, men det er krevende både å skulle si opp folk og turnere en slik sak som dette, sier Stene.

Ingen svar fra departementet

- Har dere informert de ansatte godt nok om det som skjer?

-Vi kunne helt sikkert gjort ting bedre, men vi forsøkt å informere når det har vært noe å informere om, og ikke formidlet rykter, sier styrelederen.

Når det gjelder avklaring fra Kulturdepartementet om utbetaling av den resterende statsstøtten for 2013 blir det heller ingen svar å få riktig ennå.

- Saken kommer ikke til å bli ferdigbehandlet denne uken, sier seniorrådgiver i Kulturdepartementet Marius Bakke.