Det har blitt en tradisjon med Åge Aleksandersen og Sambandet på Sverresborg.

På konserten har Åge alltid med seg en gjest, og i år hadde han med Ingebjørg Bratland. Fra scenen lørdagkveld kunne han fortelle publikum at neste år blir det med hele tre gjester - og alle er menn.

Gjesteartistene under Trondheimsnatt 2019 blir Sivert Høyem, Bjørn Eidsvåg og Henning Kvitnes. Datoen som er satt av, er lørdag 10. august.

- Det blir en ordentlig herreaften, sier arrangør Stein Vanebo i Trondheim Concerts.

Helgas Trondheimsnatt var den fjerde i rekken.

foto
Sivert Høyem er blant artistene som skal være med som gjesteartister under Trondheimsnatt 2019. Her sammen med Åge Aleksandersen under UT-Awards i 2009. Foto: Vegard Eggen

- Det er tradisjon at Åge og Sambandet har med seg en spesiell gjest. Trondheimsnatt skal være noe mer enn en Åge-konsert, sier Vanebo og kan fortelle at det gikk rimelig kjapt å få på plass neste års konsert.

- Åge, Tor og jeg satt og pratet tidligere i sommer, og kom inn på hvem vi kunne tenkt oss som gjest til Trondheimsnatt 2019. Vi satt og drodlet litt frem og tilbake, og så foreslo Åge en herreaften. Han nevnte at det ville vært kult med både Høyem, Eidsvåg og Kvitnes. Så sendte han noen tekstmeldinger og tok noen telefomer, og på under en halvtime hadde alle tre sagt ja, sier Vanebo som allerede gleder seg til konserten.

- Dette er å toppe laget, sir Vanebo. Billettene legges ut fredag.