- Det er ingen som slår deg i sjarm, kulhet og utstråling, sa Espen Lind etter Adrian Jørgensens opptreden i The Voice i kveld.

- Du har pop-genet. Jeg er så fan av deg, stemte Lene Nystrøm i.

Alle fire dommerne var tydelig imponert over bindalingens opptreden, og reiste seg og applauderte sammen med publikummet.

Og det holdt for folket også. 127 poeng gikk til Adrian mens konkurrent Joanna Deborah Bussinger fikk 73 poeng. Det betyr at Adrian blir å se i finalen i The Voice neste fredag.

Les også: «Bindal Swag» har inntatt hovedstaden

Støre heiet på Adrian

Adrian hadde valgt låta «Mirrors» av Justin Timberlake for anledningen. Foran korister og kulisser med «Bindal Swag» med stor skrift på, koste stortalentet seg med opptredenen. Det gjorde bindalsfansen i salen også, som hylte og klappet med tårer i øynene.

Til og med Jonas Gahr Støre er fan av bindalingen. Han skrev dette på sin twitterkonto:

«Heia Adrian til finalen i The Voice, møtte ham på fredag, flott stemme, sympatisk kar!»

Varmet opp med gourmetmiddag

21-åringen varmet opp med en gourmetmiddag på en av Oslos bedre restauranter før semifinalen i The Voice på TV2 i kveld. Sammen med mentor Sondre Lerche og meddeltaker Joanna Deborah Bussinger, var hensikten å kose seg og nyte timene før showet startet.

- Sondre vet at jeg liker den «kommerse» veien. Jeg har ikke den beste stemmen, men håper jeg får formidlet sangen godt, sa Adrian før han skulle på scenen på Chateau Neuf.

- Det var fabelaktig

Og formidlingen funket, ifølge mentor Sondre Lerche.

- Det var fabelaktig. Jeg elsker denne låten. Jeg ble underholdt, stolt og glad for å være med på dette eventyret, sa Lerche.

De som gikk videre er:

Pål Rake (24) (Mentor: Espen Lind)

Knut Marius Djupvik (25) (Mentor: Lene Nystrøm)

Tor Kvammen (31) (Mentor: Tommy Tee)

Adrian Jørgensen (21) (Mentor: Sondre Lerche)