Mandag 13. desember kl. 18.15 har vi gleden av å invitere deg til en gratis førvisning på den franske, kritikerroste filmen «Se på meg». Filmen er regissert av Agnès Jaouis, og den vil bli vist på Prinsen Kinosenter, sal 2.

Filmen vant prisen for beste manus under Cannes-festivalen i år, og har ordinær premieredato i Norge 2. juledag. For å få billetter til denne eksklusive filmen, er det en forutsetning at du er medlem i trondheimpuls. Meld deg inn her!

Om filmen

Lolita er noen-og-tyve og litt smålubben. Hun er stor, men blir ikke sett. I hvert fall ikke av sin selvtilfredse og pompøse far, den suksessrike forfatteren Etienne Cassard. Han er selvsikkerheten selv, som spøker med alt og alle, og er vant med at alle danser etter hans pipe. Lolita derimot er utrygg og søkende. Hun ser ikke engang kjærligheten når den dukker opp. Tror bare han er ute etter hennes fars gunst.

Som i Agnès Jaouis forrige film, den smågeniale «De andres smak» (Le gôut des autres), handler også «Se på meg» om hvordan vi forholder oss til hverandre ut i fra hvilken posisjon vi har i samfunnet, eller i kunst- og kulturliv. Hvor fort vi setter mennesker i (feil) bås, eller på en hylle der de ikke hører hjemme.

Få lager så lett tilgjengelige filmer som samtidig forteller noe intelligent om livet, kunsten og kjærligheten som nettopp Agnès Jaoui.

Slik skaffer du deg billetter til filmen

Meld deg inn i trondheimpuls, for å eksempel ved å sende en mail til kinopuls@adresseavisen.no. Da vil du få en e-post som du må ta med deg til billettluka i Prinsen Kinosenter. Hvert medlem av Kinopuls kan få to billetter hver.

Utdelingen av billetter begynner torsdag 9. desember kl. 16.30. Det gjelder å være tidlig ute. Av erfaring vet vi at billettene forsvinner raskt. Vi anbefaler at du ikke henter billetter før du er helt sikker på at du har anledning til å se filmen.

Åpningstider billettluka Prinsen kinosenter:

Mandag - fredag 11.00 - 21.15

Lørdag og søndag 12.15 - 21.15

God fornøyelse!