- Vi er så utrolig fornøyde med alle samarbeidspartnere, så jeg vil gratulere til hele Trondheim. Og særlig takke Trondheim Bydrift, for å ha lagt til rette for dette, det er viktig for oss at de får den kreden de fortjener, sier Mård Askim i Trondheim Concerts.

Springsteen: «For et fantastisk sted, hit vil jeg tilbake»

- Omsetningen i mat og drikke har vi det ikke så travelt med, men ut fra flyten i varene og tilbakemeldinger fra publikum så tror jeg omsetningen er til å leve med. Til tider måtte man jo stå med hånda over ølen, så været var jo ikke optimalt for beste omsetning. Nå er det viktigste å få utstyret til Oslo, og fjernet søpla, sier en tydelig fornøyd Askim.

Lite søvn og intensiv jobbing

- Jeg var så trøtt da jeg var ferdig på jobb klokken halv seks i morges, at jeg tok feil av såpa og antibacen og endte med å dusje i antibac, ler Marius Bang Schanche, en av arenalederne. Rundt han kryr det av sceneriggere som spør etter kaffe.

Schanche var på plass igjen til ny økt klokken halv åtte denne morgenen.

- Du kan jo se at det har vært folk her, ler han.

Men egentlig er det ikke så synlig, det er allerede gjort en grundig jobb med å fjerne søppel og utstyr, så langt Adresseavisen kan se. Og måkene som har samlet seg oppe i gresskråningen har muligens også gjort sitt.

- Det har jo jobbet folk fra idrettslag på nattskift, svarer Schanche.

Lukten av gammelt øl slår oss når vi inntar Granåsen, men Askim tror den lukten vil forsvinne før toppidretten er tilbake i anleggene, altså iløpet av de neste to dagene.

- Det det vindtrekket og den deilige skogslukta, forsvinner den lukten fort, sier Askim.

Lydtårnene er allerede nede, det samme med lysene. Nå gjenstår bare scenen, som er en av Europas største scener. Det finnes kun to slike i Skandinavia. Den andre er i Gøteborg, på vei til Frognerparken der Springsteen skal spille i morgen torsdag.

Se Adresseavisens bilder fra Springsteen-konserten