- Enkelte dager måtte feststemtepublikummere snu i døren og reise hjem igjen. Det skriver daglig leder i Elden, Kari Kluge,i en pressemelding.

- Enorm innsats

Selvom det er for tidlig til å si noe om det økonomiske resultatet, er Klugeoptimistisk i forhold til et eventuelt overskudd som følge av kjempesuksessen. Blant annet har salget av mat, drikke og effekter i tilknytning til forestillingene ligget over fjoråret.

Kluge skryter av defrivillige som har vært med på å gjøre festivalen til den beste noen sinne.

- Deter lagt ned en enorm dugnadsinnsats fra utrolig mange flinke og engasjerte folk,og uten dette hadde vi aldri klart å få til dette.

Eventyrlig billettsalg

Styrelederi Elden, Terje Svendsen, skryter billetsalget og av regissør Leif Stinnerbom som har gjort godegrep og endringer i forestillingen.

-Vi har hatt et eventyrlig billettsalg og sist men ikke minst den enormelogistikken som er nødt til å fungere for å få til dette har gått veldig bra.

Kari Klugelover at Elden kommer sterkt tilbake, også neste år. I tillegg er regissør Stinnerblom også klar til neste år, for det som blir hans tredje år som regissør av Elden.

- Eldenskal leve videre, men da må vi også sørge for fornyelser og endringer, sier Kluge.