Det har blitt en tradisjon at Let's Dance produserer en storslått danseforestilling annethvert år, årets oppsetning blir den 13 i rekken.

– I år skal vi ta med publikum til en dansers drømmeverden, forteller Berit Fløisand Moen, daglig leder og dansepedagog ved Let's Dance.

Variert verden

På Exodinia er det noe for enhver smak. I forestillingen, der danseglede og ferdigheter står i fokus, er flere stilarter innen dans representert og publikum vil blant annet få se ballet, moderne dans, jazz og hip hop.

Let's Dance lover både humor og overraskelser når de tar med publikum til steder som Balladeland, Funkrike og Undervannslandia. Elevene har allerede jobbet lenge med forestillingen. Nå er det bare finpussing som står igjen før de er klare for den store scenen i Olavshallen.

Under vann

– Ligg helt i ro, vent til musikken er ferdig. NÅ kan dere løpe ut!

Danselæreren har full kontroll under gjennomgangen av «Undervannslandia». Rundt i det store dansestudioet til Let's Dance, med utsikt mot solsiden, løper et tjuetalls havhekser med rufsete hår og lilla klær over gulvet. Langs veggen tripper spente ballerinaer kledd i blå tyllskjørt, de er klare til å gå inn i rollen som sjøliljer.

– For elevene er det viktig å få være med på en slik stor forestilling, spenningen før de skal på scenen og opplevelsen av å danse for et publikum er noe de vil huske, sier Moen som garanterer en fartsfylt og morsom dansemusikal.

Forestillingen er dansestudioets bidrag til markeringen av UNESCOs internasjonale «Dansens Dag» som er 29. april.

«The Planet of Dance – EXODINIA» vises i Olavshallen søndag 27. april kl. 14.00 og 18.00