Showet legger ut på norgesturné med første stopp i Trondheim i kveld.

Veldig klare

Hyllesten av den avdøde popkongen er produsert av Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl. De hadde også produksjonsrollen i «The Show Must Og On», som ble sett av hele 11000 i Trondheim.

Utterdahl forteller at det er naturlig for dem å starte turneen i Trondheim, etter den gode mottakelsen de fikk på Queen-showet.

– Det er fantastisk å stå på scenen i Olavshallen, sier han.

Hjertebarnet

Produsenten lover publikum et bredt spekter av Michael Jacksons låter, fra oppstarten i Jackson Five til hans siste album. Rollen som unge Michael spiller 12 år gamle Henrik Fuglem fra Selbu,

– Det er artig å være med, bruke stemmen og vise meg frem for publikum. Det føles veldig bra å høre jubelen, forklarte han til Adresseavisen i september.

Arrangørene er bevisste på at showet ikke skal være en etterlikning av originalen. De ønsker å vise sin tolkning av sangene, på en måte som er popkongen verdig.

– Dette showet er hjertebarnet vårt. Det har muligheten til å bli enda mer populært enn «The Show Must Go On», siden det byr på flere musikalske opplevelser. Jeg tør å si at det er så storslått som man kan få det i Norge, sier Utterdahl.

De har gjort en del forbedringer siden premieren i fjor sommer. Blant annet har de fått med seg tidligere The Voice-deltaker Omar Mohamed Ahmed og nye, lokale dansere.

Solgt bra

Showet skal være morsomt å se på. Utterdahl mener det passer for alle aldersgrupper, og minnes barn på fem-seks år i Jackson-kostymer i salen.

De to forestillingene i Trondheim er allerede utsolgt, men det er fortsatt muligheter for de som ikke fikk billett denne helgen.

– Jeg kan røpe at vi kommer til å ha ekstraforestillinger til våren, rundt april-mai, sier han.

i Olavshallen fredag 18. januar kl. 21.00 og lørdag 19. januar kl. 18.00.