A-ha glapp for Trondheim

Utekonserter i mai er en for stor utfordring i Trøndelag.

Slik så det ut da aha gjestet Lerkendal i 2006. Det blir ingen gjentagelse ti år etter. 

Saken oppdateres.

- Vi skulle gjerne ønsket oss at turneen deres varte lenger, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts etter at det tirsdag formiddag ble klart at Norges største popgruppe gjennom tidene holder konserter i Oslo, Bergen og Stavanger i mai 2016.

LES OGSÅ: Du hører de har en melodi..

- A-ha avslutter sin turné tidlig i mai, og da har ikke gresset «satt seg» på Sverresborg. Vi har ikke tilgang til arenaen før i midten av juni. Så hard bruk i mai ville ødelagt resten av sesongen for dem, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts til Adresseavisen.

Andre arenaer enn Sverresborg har de ikke tilgjengelig etter at Lerkendal  ble uaktuell for konserter. men de jobber med saken. - Og vi ser virkelig frem til at nye Trondheim Spektrum åpner i 2018, sier Vanebo. Der vil det bli plass til 10.000 publikummere på konsert.

LES OGSÅ: Da a-ha spilte i Ishallen

Konsertbyrået hadde sine første store konserter på Sverresborg nå i 2015, og har hittil opplevd å selge ut to konserter med Elton John 1. og 2. juli neste år. Åge Aleksandersen har ny Sverresborg-konsert 13. august neste år. Vanebo lover offentliggjøring av nye attraksjoner i juni og august 2016 etter hvert.

Morten Harket kommer til Oslo, Bergen og Stavanger i mai neste år i front for aha. Trondheim er ikke på turnelisten. 

Morten Harket kommer til Oslo, Bergen og Stavanger i mai neste år i front for aha. Trondheim er ikke på turnelisten. 

På forsiden nå