Fri adgang til «The Secret World»

Norske FunCom sitt enorme MMO-spill er neste ferdig. I helgen kan alle som vil teste det helt gratis.

Resident slightly evil?: En gærning med motorsag. Hmmm....hvor er det vi har sett det tidligere, mon tro? 

Saken oppdateres.


Norske FunCom er et av de ytterst få spillselskapene som satser utelukkende på online-spill. Tidligere har selskapet hatt stor suksess med både «Anarchy Online» (2001 - en pionér i MMO-sjangeren) og «Age of Conan» (2008 - terningkast 6 i KulturAdressa).  I de siste åren har FunCom jobbet på spreng med det som er selskapets hittills mest ambisiøse prosjekt. «The Secret World» er et massivt multiplayer -spill for PC som er satt til en alternativ samtid der både tempelriddere og andre hemmelig organisasjoner kjemper om makten.

Åpent fra fredag

FunCom har gjennom vårparten kjøre flere såkallte lukkede beta-tester ( kun for spesielt inviterte), men nå altså for alle som har lyst på en smakebit før spillet slippes i butikk. Denne siste betatesten er åpen fra fredag til søndag og krever at du registrerer deg samt laster ned klienten til spillet. Helgens test vil også inkludere PvP ( Player versus Player).

Registrering gjør du på på den offisielle hjemmesiden til spillet her.


«The Secret World» lanseres både i Nord-Amerika og i Europa den 3. juli. Spillet kan kjøpes både i butikk og lastes ned digitalt via Electronic Arts Origin-tjeneste.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå